ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ

4ο Γυμνάσιο Πετρούπολης

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

αρχική σελιδα 2020

E-mail Εκτύπωση PDF

 

Σχολικό έτος 2020-2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

-        Το Σχολείο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες (ΙΟΥΛΙΟ-ΑΥΓΟΥΣΤΟ) θα είναι ανοικτό κάθε Τετάρτη 09:00-13:00.

-        Η διαδικασία των μετεγγραφών θα ξεκινήσει από 1/9/2021.

Εγγραφή στην Α΄ Γυμνασίου

            Οι εγγραφές στα Γυμνάσια πραγματοποιούνται κάθε σχολικό́ έτος μόνο για τους/τις μαθητές/τριες της Α ́ τάξης που εισάγονται για πρώτη φορά́ στη σχολική́ μονάδα.


-        Σχετικά με την εγγραφή των μαθητών/τριών στην Α΄ Γυμνασίου για το σχολ. έτος 2021-2022, θα συμπληρώσετε, θα υπογράψετε την Υπεύθυνη Δήλωση και θα την στείλετε στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. " data-mce-href="mailto: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  μαζί με Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του/της μαθητή́/τριας ή Πιστοποιητικό Γέννησης του Δήμου/Δημοτικής Ενότητας στα Μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένος/η ο/η μαθητής/τρια, εφόσον δεν έχει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας (Πιστοποιητικό Γέννησης εκδίδεται ηλεκτρονικά από το www.gov.gr). Για τους/ τις μαθητές/τριες, που δεν είναι εγγεγραμμένοι/ες στα Μητρώα Δήμου/Δημοτικής Ενότητας της χώρας, πρέπει να κατατίθεται στη σχολική μονάδα θεωρημένο και επίσημα μεταφρασμένο Πιστοποιητικό από τη χώρα τουςΣτην περίπτωση διάσπασης της συμβίωσης, είτε αυτή́ έχει συντελεσθεί με γάμο ή με σύμφωνο συμβίωσης των κηδεμόνων θα πρέπει να υποβάλλονται δύο υπεύθυνες δηλώσεις με τα προσωπικά́ τους στοιχεία.

-        Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής στην Α ́ τάξη Γυμνασίου και το αργότερο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου κατατίθεται, συμπληρωμένο & υπογεγραμμένο από ιατρό, στο σχολείο το Ατομικό Δελτίο Υγείας του Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.), σύμφωνα με τις διατάξεις της υπό στοιχεία Φ.6/304/75662/ Γ1/15-05-2014 κοινής υπουργικής απόφασης (Β ́ 1296). Μπορεί να προσκομισθεί, είτε με αποστολή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. " data-mce-href="mailto: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   είτε με την έναρξη των μαθημάτων με τον/την μαθητή/τρια.

-Την Υπ. Δήλωση και το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, που θα χρειαστεί να συμπληρώσετε, θα τα βρείτε στο τέλος της ανακοίνωσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην Υπ. Δήλωση & στο Α.Δ.Υ.Μ. που θα στείλετε στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. " data-mce-href="mailto: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , στο θέμα του μηνύματος να γράψετε οπωσδήποτε το Επώνυμο, το Όνομα και το Πατρώνυμο του/της μαθητή/τριας και ξεκινώντας με τη φράση: Εγγραφή ή Α.Δ.Υ.Μ. του/της μαθητή/τριας

 π,χ.: Εγγραφή του Επώνυμο(μαθητή/τριας) Όνομα(μαθητή/τριας) του Πατρώνυμο(μαθητή/τριας) ή  Α.Δ.Υ.Μ. του Επώνυμο(μαθητή/τριας) Όνομα(μαθητή/τριας) του Πατρώνυμο(μαθητή/τριας)

 

ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ 


ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ν105 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ 2021



 

 

 


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ Γ' ΤΑΞΗΣ


ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ Γ' ΤΑΞΗΣ



ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ – ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΥΠΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

 (για τους μαθητές της Γ Γυμνασίου) 

Δείτε την δήλωση εδώ


ΤΟ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΩΡΑΡΙΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Ωρολόγιο  πρόγραμμα  από 11/1/2021

Δείτε εδώ

ΩΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΠΟ 09_02_20201 (webex)

                                                  Ευχές από τα παιδιά της Γ Γυμνασίου

Ανακοίνωση - Ενημέρωση

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες  μπορείτε να ενημερωθείτε  για την εξ αποστάσεως ενισχυτική  διδασκαλία  στους παρακάτω συνδέσμους:

 εξ αποστάσεως ενισχυτική διδασκαλία 

Υπόδειγμα αίτησης δήλωσης μαθημάτων 2020-2021

Ανακοίνωση

Το Ωρολόγιο πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ 

 Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας

του 4ου Γυμνασίου Πετρούπολης

Σχολ.έτος 2020-2021

         Ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας  έχει τη συναίνεση του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων και του 15μελους Μαθητικού Συμβουλίου του Σχολείου, όπως και την έγκριση της Συμβούλου Παιδαγωγικής Ευθύνης. Δείτε τον Κανονισμό εδώ


Ανακοίνωση

     Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών της Α' Γυμνασίου, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που παρουσιάζει η τρέχουσα σχολική χρονιά, δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνάντηση στον χώρο του Σχολείου.

     Η ανάρτηση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας γνωστοποιεί τον τρόπο και τους κανόνες λειτουργίας του 4ου Γυμνασίου Πετρούπολης.

       Για  περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το Σχολείο.

 

Ενημέρωση μαθητών και γονέων ή κηδεμόνων για την προστασία των

προσωπικών δεδομένων

Δείτε το σχετικό έγγραφο εδώ


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας γνωστοποιούμε ότι:

  •  στο ΦΕΚ Α΄ 111/12-06-2020 δημοσιεύτηκε ο νόμος υπ' αριθμ. 4692/2020 με θέμα: «Αναβάθμιση του Σχολείου και άλλες διατάξεις».

Το άρθρο 4 του Κεφαλαίου Α΄   και η  παρ. 2 του άρθρου 61 του Κεφαλαίου Ε΄του ανωτέρω νόμου αφορούν θέματα αξιολόγησης μαθητών Γυμνασίου.

  •  στο ΦΕΚ Β΄ 3029/21-07-2020 δημοσιεύτηκε η με αρ. πρωτ. 89611/Δ2/09-07-2020 Υπουργική Απόφαση με θέμα: 

«Τρόπος διεξαγωγής και περιεχόμενο της τρίωρης εξέτασης του μαθήματος της Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Γραμματείας στο Γυμνάσιο, τρόπος διατύπωσης των θεμάτων και τρόπος βαθμολόγησης των δοκιμίων».

  • στο ΦΕΚ Β΄ 698/04-03-2020 δημοσιεύτηκε η με αρ. πρωτ. 31585/Δ2/04-03-2020 Υπουργική Απόφαση με θέμα:

«Πρόγραμμα Σπουδών του μαθήματος των Θρησκευτικών στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο».

 
 
 
 
 
 
 
 
  1. IMG-d4af55639115641dfb4f93abbb5dd2c6-V

Aνακοίνωση

Από Δευτέρα, 14-09-2020 , η επίσκεψη στο 4ο Γυμνάσιο Πετρούπολης θα γίνεται μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το Σχολείο στα τηλ. :2105010030, 2105068220.



Ανακοινώσεις


i. Ο καθιερωμένος Αγιασμός στο Σχολείο μας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14-09-2020 και ώρα 11:30 π.μ 

ii. Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί θα παρευρίσκονται στις τάξεις όπου θα τους επισκεφθεί ο ιερέας, για να τους αγιάσει. 

iii. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών , για τη φετινή σχολική χρονιά, δεν θα είναι δυνατή η παρουσία των γονέων και των κηδεμόνων στον Αγιασμό. 

iv. Η προσέλευση των μαθητών, την ημέρα του Αγιασμού, θα γίνει ως εξής:

        • Οι μαθητές της Α' τάξης θα προσέλθουν στις 11:15. Θα γίνει ο χωρισμός των τμημάτων και με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών θα οδηγηθούν στις τάξεις τους.

        • Οι μαθητές των τάξεων Β' και Γ' θα προσέλθουν στις 11:25 και αμέσως θα πηγαίνουν στις τάξεις που φοιτούσαν πέρυσι.

 v. Οι μαθητές της Α' τάξης θα πάρουν τα βιβλία τους την ίδια μέρα. Θα σχολάσουν περίπου στις 12:15.Οι μαθητές των τάξεων Β' και Γ' θα πάρουν τα βιβλία τους την επόμενη ημέρα ( την Τρίτη , 15-09-2020).

 vi. Χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους: μαθητές, εκπαιδευτικούς και όσους εισέρχονται στον χώρο του Σχολείου.

 

Ευχόμαστε Καλή Σχολική Χρονιά με Υγεία, Δύναμη και Χαρές!

Τελευταία Ενημέρωση στις Σάββατο, 11 Σεπτέμβριος 2021 22:12  

eTwinning SCHOOL 2023-24

 

pictures for recognition page3

 

 

 

 

 Congratulations! The “4ο Γυμνάσιο Πετρούπολης” has been awarded with the eTwinning School Label 2023-2024. This is a great achievement by the eTwinning team in your school! The official announcement will be published on the European School Educational Platform shortly and on other eTwinning and European Commission's news channels.

 


eTwinning Projects

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2022_2023

 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧ.ΕΤΟΣ  2022-2023

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

ΠΕΤΡΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2022-2023

ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2022-2023

ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2021-2022

ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2021-2022

Εφηβεία-Μια περιπέτεια για παιδιά και γονείς

Εφηβεία-Μια περιπέτεια για παιδιά και γονείς                                                                                

ΕΦΗΒΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ

Παρουσίαση με θέμα: "ΕΦΗΒΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ", από την κοινωνική λειτουργό του σχολείου μας κ. Μισύρου Γεωργία.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ


eTwinning SCHOOL 2020-21

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ

ETwinning School

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ